Chakramassage            Polariteitmassage            Energetische- of Nadi-/ Meridianenmassage            Vedische massage

     

 

 

 

 

 

   

 

 

De massages 
(geen erotische massages)


 

 

Algemene informatie

Sweda massage is een Oosterse (Tibetaanse) massage. De gedachte die daarachter ligt, is de holistische benadering van de mens. Dat wil zeggen dat de mens een lichamelijk, psychisch en spiritueel wezen is. 
Binnen de Sweda zijn diverse massagevormen. Vier van deze massages zijn: 

(klik op de links voor meer informatie)

 

Wat kun je verwachten wanneer je een massage wilt? 
Hoe de massage wordt gegeven, hangt er van af waarom je een massage aanvraagt. Wil je alleen maar een massage om je even lekker te kunnen ontspannen, of heb je een specifieke vraag waarvoor je een massage aanvraagt.. 

Bij een ontspannende massage ga ik wat algemener te werk om eventuele spanning zoveel mogelijk los te kunnen laten, dit wordt bereikt met vloeiende en in elkaar overlopende bewegingen. Zo'n massage kan bijvoorbeeld fijn zijn als je een drukke baan hebt, die gepaard kan gaan met stress. Of je kiest hiervoor om even alles wat je op je af krijgt los te kunnen laten. Je doet weer wat nieuwe energie op en kunt daardoor alles beter hanteren. 

Wanneer je met een specifieke vraag komt, dan is het mogelijk om daar middels massage aan te werken. Afhankelijk van de vraag of blokkade gebruik ik technieken uit de hierboven beschreven massagevormen.  
Iedere massage is gericht op de persoon en op de reden van de aanvraag en de massage wordt daarop aangepast. 

Tijdens een behandeling maak ik gebruik van de technieken uit alle vijf de massagevormen.  Dit wordt o.a  gedaan met diverse handposities, door pulsing / trillen, zachte aanraking of wat steviger masseren, afhankelijk van wat nodig is per massage. Ook maak ik gebruik van o.a. de Marma punten en diverse balancerings- en zuiveringstechnieken, afkomstig uit de Traditionele Reiki technieken van Usui en mijn kennis uit mijn opleiding Traditionele Chinese Geneeswijzen.

Stellenmassage:
Hierbij wordt de vrouw door een man gemasseerd en de man door mij. Jullie worden gelijktijdig gemasseerd in dezelfde ruimte.  

Vierhandenmassage:
Hierbij wordt je gemasseerd door een man en mij samen. 

Individuele massage:
Individuele massages worden altijd door mij gegeven.

Tarieven Tana Mana

 

 

Auteursrecht / copyright: Tana Mana 
Praktijk voor Tibetaanse Sweda massage, Tantra Sessie,
Chinese massage, Usui Reiki, Teate en meditatie
Monique Snijders: e-mail 
Tel: 06-50737588 (sms werkt niet, alleen bellen of mailen aub)