Ervaringen                      Ervaringen                      Ervaringen                      Ervaringen                      Ervaringen                       Ervaringen                      Ervaringen

     

 

 

 

 

 

   

 


Ervaringen van klanten
Wilt u uw ervaring ook delen? Klik hier


Als je bij de massagepraktijk Tana Mana aanbelt ontvangt Monique je met een warm welkom,na een vriendelijk gesprekje en een warm bakje thee begint de massage,ikzelf kom voor een massage om tot rust te komen, en een balance terug te vinden tussen lichaam en geest, voor mij heet dit thuiskomen in mijn eigen lichaam,een rustpunt in mijn bestaan, Door de fijne massagetechnieken van Monique begint dit aardig te lukken,ze geeft een erg mooie massage waardoor ik rustiger en ontspannen word en dat is een erg fijn gevoel.Ik voel me erg prettig als ik naar huis ga, dus Monique bereikt met haar massage iets waarnaar ik op zoek ben, 

vriendelijke groetjes Jan.

*****

Monique is een lieve vrouw die geweldig kan masseren. Haar massages werken diep door in je gevoel en brengen je thuis bij jezelf. Een waar kadootje en goede steun in de rug voor wie de weg naar zichzelf even kwijt is. Een absolute aanrader!

Esther

*****

Sinds enige maanden kom ik vrij regelmatig bij Monique voor haar massages, en steeds kijk ik alweer uit naar onze volgende afspraak. Geleefd door de agenda die mede door andere bepaald wordt is het voor mij steeds weer een moment om volledig te ontspannen en tot rust te komen als ik bij Monique op haar massagetafel lig, en blok daar dan ook graag mijn agenda voor af.
Los van het feit dat ik met veel plezier haar massages onderga heb ik veel waardering voor Monique als persoon, en vindt het knap van haar dat zij geheel zelfstandig alles aanpakt wat er moet gebeuren in haar woning.
Een massage die voor iedereen is aan te bevelen, en voor mij is het zeker een rustpunt in mijn leven geworden.

Met vriendelijke groet en tot onze volgende afspraak,
Cees

*****

Veel problemen in onze relatie en mijn werk maakten dat ik vastliep. De tantrasessies en de begeleiding hebben mij en mijn partner goed geholpen om onze balans te hervinden. We hebben nu geen hulp meer nodig maar blijven komen om van de energie en de heerlijke sessies te genieten. 

Jolanda

*****

Het was een ontzettend fijne en aparte ervaring om een Sweda massage te ondergaan. Het voelt heel anders dan de andere massages welke ik ken. De energie voelde ik na enkele dagen nog door mijn lichaam stromen.

Johan

*****

massage met gouden handen
de massage die monique geeft is zowel heel rustgevend,ontspannend en geeft direct weer energie! voor mij een dikke 10 !!! je voelt gewoon dat ze veel verstand en ervaring heeft. relaxte sfeer fijne muziek op de achtergrond,lekker geurtje in de kamer. ik voel me altijd heerlijk op mijn gemak bij haar.

joop van oosterhout

*****

top!!! de massage die ze geeft is een echte aanrader. mijn hart staat elke keer in de fik ben er harstikke weg van jaja en vergeet elke keer bijna te betalen. een paar weken terug stond mijn hart zo in de fik dat de zonden verbrand werden en bijna geen jas nodig had alleen een tshirt en jas open. mijn lichaam herstelt er sneller door krijg meer kracht. ben namelijk gehandicapt komt goed. een tien het is harstikke fijn daarvan heeft ze vast een lange natuurlijke opleiding voor gevolgd zo onvoorstelbaar dat je het zelf moet ervaren. laat je hellemaal gaan. dan voel je het na een paar keer te zijn langsgegaan. heb vertrouwen.

Vermanen

*****


Een vrouw met een warm hart. Je krijgt goede begeleiding en kan meer inzicht in jezelf erdoor opdoen. Hoewel het confronterend kan zijn, heb ik dat als erg waardevol ervaren om mezelf beter te leren kennen en   verandering te kunnen brengen. mooi om me te beseffen dat ik dat zelf ook in de hand hebt. Ik merk het helende effekt van de sessies en heb inzicht gekregen in de oorzaak van mijn klachten. Daardoor ben ik bewuster in het leven gaan staan, met positive gevolgen voor mijn gezondheid en welvoelen.  Geweldig.

Hans

 

 

 

 

Auteursrecht / copyright: Tana Mana 
Praktijk voor Tibetaanse Sweda massage, Tantra Sessie,
Chinese massage, Usui Reiki, Teate en meditatie
Monique Snijders:
e-mail
06-50737588 (sms werkt niet, alleen bellen of mailen aub)