Reiki                 Usui Reiki              Usui Reiki                 Usui Reiki                 Usui Reiki                  Usui Reiki

         


Usui Reiki

 

 

 

 

 

Reikibehandeling

De meeste mensen zijn intussen wel zo'n beetje bekend met Usui Reiki. Ofwel het werken met Universele energie, die een hulpmiddel kan zijn bij je spirituele bewustwording en je kan ondersteunen om blokkades te verhelpen. 

De Reikicursus die ik gevolgd heb is uitgebreider dan de doorsnee Reikicursus en wordt gedaan met behulp van de kennis van bepaalde Reikitechnieken en van daaruit ga ik verder intu´tief te werk. 

Er wordt tijdens een behandeling dus gebruik gemaakt van diverse technieken. Dit zijn o.a. de Marmapunten (een aantal punten gelegen op diverse plaatsen op het lichaam, met ieder zijn specifieke werking, die gestimuleerd kunnen worden), massage technieken, de Aura "afstrijken" om te ontdoen van negatieve energie, "scannen" van de auralagen en Chakra's en uitbalancering van de Chakra's. Zoals bij de andere Reikivormen, zijn ook de symbolen een onderdeel van die technieken. 

Gericht op wat ik daarbij intu´tief voel, wordt er met Reiki behandeld. Vanuit een gedegen basis van kennis en het gebruiken van mijn intu´tie zijn eventuele blokkades sneller te vinden en kan ik er ook directer op in werken. Tot slot van de behandeling wordt de Aura nogmaals afgestreken en een dekentje van Reiki over je heen "gelegd". 

Ik blijf zelf natuurlijk als Reiki behandelaar altijd een doorgeefluikje van de Universele energie en ik ben ook geen arts. 
Je hoort vaak zeggen dat de energie wel daarheen stroomt waar ze nodig is, maar zoals ik het ervaren heb, met gebruik van de kennis van de originele Reiki technieken en de eigen intu´tie kun je effectiever te werk gaan.
 U kunt ook een Reikibehandeling aanvragen zonder massage. 

 

Afstandsbehandeling

Bij een afstandsbehandeling wordt altijd even (telefonisch of via de e-mail) besproken waarom je Reiki wilt en wat je na een behandeling ervaren hebt.

Bij Reiki behandelingen hoef je sowieso nooit je kleding uit te doen en er wordt altijd rekening gehouden met wat je wel of niet fijn vindt of wilt.

Wil je graag eens een Reiki behandeling ondergaan dan kun je contact met me opnemen via mijn e-mail adres (klik op link): mail

 

Terug naar Reiki beginpagina

Tarieven Tana Mana

 

 

 Auteursrecht / copyright: Tana Mana
Praktijk voor Tibetaanse Sweda massage, Tantra Sessie,
Chinese massage, Usui Reiki, Teate en meditatie

Monique Snijders:
mail
Tel: 06-50737588 (sms werkt niet, alleen bellen of mailen aub)